logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Lørdag 16. januar  2021 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Riskadagene 2011
Onsdag 11.05.11
Palleløp blir trekkplaster


Palleløpet ble en suksess i fjor.
Fjorårets palleløp i Hommersåkvågen samlet 40 deltakere og 1500 tilskuere. Søndag 29. mai gjentas suksessen. Palleløpet blir det store trekkplasteret under Riskadagene.

Arrangøren av Riskadagene fikk ideen til palleløpet fra tilsvarende arrangement i Ryfylke. Og det viste seg å være full klaff på første forsøk. Nydelig vær gjorde selvsagt sitt til at det var tjukt av folk i Hommersåkvågen da arrangementet ble arrangert for første gang i juni i fjor.
- Med mer enn 40 deltakere, må vi si oss svært fornøyd med responsen. Vi satser på samme opplegg i år, med en rad av paller fra flytebrygga og inn til kaien ved Bryggen senter, sier Svein Arild Sporaland, som er palleansvarlig.

Stoler på mai-været
For første gang i historien blir Riskadagene arrangert i mai. Tradisjonelt har juni vært riskadagsmåneden, men i år blir det altså forandring. - Årsaken til forskyvningen, er at de første helgene i juni rommer henholdsvis Kristi Himmelfartsdag og Pinse. Arrangøren av Riskadagene ønsker ikke kollisjon med slike "langhelger", og valgte derfor å flytte de årlige festdagene til 27. - 29. mai.
- Forhåpentlig blir det like bra oppmøte - og ikke minst like godt vær - denne helgen, sier riskadagsgeneral Gaute Sømme.

Ungdomsfest i Riskahallen
Riskadagene skal gjennomføres i tradisjonell stil, med salgs- og utstillingsmesse i Hommersåkvågen, innebandyturnering, sandvolleyturnering og bryggedans. Det blir tivoliaktiviteter og vannsport.
- I år får vi også på plass en forrykende ungdomsfest i Riskahallen. Fritidssenteret er med som arrangør. Det bør være en garanti for et vellykket arrangement, sier Sømme. På ungdomsfesten kommer to ulike rockeband. Det blir fakir-show med flammesluking. Og det blir skatekonkurranse med flotte premier i og utenfor Riskahallen.

Fri dressur
På vannet blir det aktiviteter for liten og stor. Hommersåkrunden – med kajakkpadling rundt Usken – er en populær konkurranse. I tillegg blir det mulighet til å få en tur i speedbåter i vågen. Og som et nytt trekkplaster for året: Mot betaling kan du få 10 minutter inni en stor ball, og flyte i fri dressur innerst i Hommersåkvågen.

Bobiltreff
I år som i fjor som året før skal det også arrangeres bobiltreff parallelt med Riskadagsarrangementet. Lions Club Sandnes/ Riska har funnet oppstillingsplass til max. 30 bobiler like i sjøkanten på Hommersåk, nærmere bestemt Riska sveis. Påmelding blir etter “først til mølla”-prinsippet, og det vil koste 600 kroner pr. bil. Pengene går uavkortet til humanitært arbeid.

SØK

GOD JUL!

Lions Club Sandnes/Riska ønsker alle brukere av nettstedet www.riskalions.no en riktig god jul og et godt nytt år!
GOD SOMMER

Riska Lions Club vil gjerne ønske alle en riktig god sommer!
RISKADAGENE 2019
Riskadagene 2019 arrangeres helgen 31. mai til 2. juni.

LES MER
VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS