logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Fredag 21. januar  2022 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Riskadagene 2004
Tirsdag 16.03.04
Skal kåre Riskastjernå

MELD DEG PÅ HER

Stig Morten Kristoffersen og Andre Sunnevåg Olsen står i bresjen for "Riskastjernå".
Nå kan alle i Riska få sjansen til å vinne en singelutgivelse til en verdi av nærmere 20.000 kroner. Men da må man først vinne sangkonkurransen Riskastjernå.

- Vi vet at det er mange Riskabuer som kan synge. I Riskastjernå kan hvem som helst over 16 år melde seg på og synge seg fram til seier og singelutgivelse. Vi stiller med profesjonelt innspillingsstudio og skal lage en skikkelig festforestilling, forteller medlem i Riskastjernå-komitéen, Andre Sunnevåg Olsen.

Pop og rock
Riskastjernå er en lokal variant av sangkonkurransefeberen som herjer det ganske land. Med seg på laget har Olsen blant andre Stig Morten Kristoffersen som var blant de hundre beste i årets Idol-konkurranse. Men Riskastjernå handler om å hente fram de lokale talentene, ikke alle andre.
- Vi begynner med en audition lørdag 3. april i Lionshuset i Stemmen. Denne førsterunden er åpen for alle som er gamle nok, og det er ingen øvre aldersgrense. Hvis noen har en gammel tante som er en rev på Aretha Franklin-låter så er det ingenting i veien for å melde henne på. Og det bør gå i pop og rock, folkeviser holder vi utenfor denne gang, smiler Olsen megetsigende.

Publikum avgjør
En jury vil plukke ut de 10 beste fra auditionsamlingen. Disse 10 går videre til semifinalen som kommer til å utspille seg på Bryggen senter. I semifinalen kastes juryens meninger på skrothaugen slik at det er publikum som via SMS avgjør hvilke fem som skal videre til selveste finalen. Vinnerne av semifinalen kunngjøres så i Bryggeposten og ved plakater rundt om i Riska.
- Den endelige kåringen av Riskastjernå faller under Riskadagene som finner sted 4.-6. juni. Da skal vi lage et heidundrandes arrangement, og vi håper på godt med publikum nedenfor scenekanten. Også i finalen er det selvsagt publikum som avgjør hvem som står igjen som Riskastjernå. Det kommer til å bli skikkelig bra, sier Olsen som til daglig driver firmaet Olsen Event som i år står for leveringen av alt det tekniske utstyret til Riskadagene. Plateinnspillingen vil foregå ved wee.studio AS i Sandnes.

Alle som ønsker å melde seg på Riskastjernå kan gjøre dette via nettadressen www.asolsen.no/riska frem til fredag 2. april. Etternølere kan også møte ved Lionshuset på auditiondagen, men disse må da belage seg på å synge helt sist.

SØK

GOD JUL!

Lions Club Sandnes/Riska ønsker alle brukere av nettstedet www.riskalions.no en riktig god jul og et godt nytt år!
GOD SOMMER

Riska Lions Club vil gjerne ønske alle en riktig god sommer!
RISKADAGENE 2019
Riskadagene 2019 arrangeres helgen 31. mai til 2. juni.

LES MER
VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS