logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Mandag 25. oktober  2021 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Riskadagene 2008
Onsdag 28.05.08
Sportslige Riskadager

RISKADAGENE 2008

Sandvolleyturneringen er et kjent og kjært innslag under Riskadagene. I år toppes det hele av fotballsjonglering, straffespark og utendørs innebandyturnering.
Idrett kommer til å prege årets Riskadager. Foruten den tradisjonelle sandvolleyturneringen, blir det innebandy-turnering, straffesparkkonkurranse og fotballsjonglering.

Riskadagene har snart vært arrangert i 20 år. Fra en sped start i 1991 har det årvisse arrangementet utviklet seg til å bli en “happening” i bygda innerst i Hommersåkvågen.

Gratis frokost
Som seg hør og bør starter det hele med gratis frokost lørdag 7. juni. Ingen skal gå glipp av begivenheten, for tre korps kommer til å marsjere fra ulike steder i bygda ned til messeområdet i Hommersåkvågen. Den offisielle åpningen av Riskadagene finner sted på kaien lørdag kl 10.00, etter at publikum har fått seg en god, gratis frokost. Frokosten varer i to timer, og trekker erfaringsmessig mye folk, så her er det smart å være tidlig ute! Under åpningsarrangementet avsløres blant annet hvem som får årets aktivitetspris. Det blir god musikk, blant annet i regi av skolekorpset og skolekoret. Og kanskje vel så viktig: Overrekkelse av årets bygdegave. Ordfører Norunn Østråt Koksvik kaster glans over begivenheten.

Vått
I år som i fjor blir det aktiviteter til sjøs. Rogaland Industriservice arrangerer “Gøy på vannet”, mens AS Riskafjord inviterer til turer med den 144 år gamle båten. Avgang fra kaien hver hele time søndag fra 12 til 15. Men kanskje mest spennende er helikoptershowet som går søndag kl 14. Modellhelikopterne kommer til å fly over vannet, av sikkerhetsgrunner, så det er bare å ta oppstilling i kaikanten.

Idrett
Idrett står i fokus under årets Riskadager. Sandvolleyturneringene ved Stemmen går sin glade gang. Her er det liv og røre fra tidlig til sent. Nytt av året er en stor innebandyturnering som arrangeres i regi av Rogaland bandykrets. Det lages egen, utendørs bandybane på parkeringsplassen ved Bryggen senter. Det er meldt om stor påmelding, så her kommer det til å gå slag i slag fra klokken 10 lørdag. Det må nevnes at dersom været skulle vise seg fra sin dårlige side - noe det selvsagt ikke gjør (iallefall i forhold til tidligere år) - så flyttes selve innebandyturneringen til Riskahallen. Det blir også mulig å oppleve fotball i Vågen denne helgen. Lørdagen inviteres det til fotballsjonglering, mens det søndag blir avviklet straffesparkkonkurranse. Påmelding på stedet.

Scenen
Det er alltid underholdningsinnslag under Riskadagene, og i år har arrangøren Lions Club Sandnes/Riska lagt seg i selen for å skape et rikholdig program. Det blir show fra scenen nesten hver halve time både lørdagen og søndagen, med underholdning av ulik art. Musikalske innslag av blant andre Cynthia Kristoffersen, Vice Versa og bygdas korps må nevnes. Det blir også dans og bokopplesninger. Og de dyktige skuespillerne i Riskaspelet kommer for å gi en “smakebit” på spelet. Alle sceneinnslagene er gratis, så det er bare å møte opp i henhold til tidspunktene som er satt i programmet på midtsidene i denne avisen.

Bryggedansen
Bryggedansen er en “schlager”. Årlig trekker den så mye som 800 publikummere. Og suksessen gjentas i år! Bandet “Midnight special” har fått i oppdrag å skape god stemning, og det serveres både vått og tørt i det store teltet som settes opp på kaien. Ingen tvil om at bryggedansen er et arrangement som folk setter pris på - noe de viser med godt oppmøte og bra humør.

SØK

GOD JUL!

Lions Club Sandnes/Riska ønsker alle brukere av nettstedet www.riskalions.no en riktig god jul og et godt nytt år!
GOD SOMMER

Riska Lions Club vil gjerne ønske alle en riktig god sommer!
RISKADAGENE 2019
Riskadagene 2019 arrangeres helgen 31. mai til 2. juni.

LES MER
VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS